Rajkó Róbert; László Zsuzsanna; Hodúr Cecília; Szabó Gábor: Élelmiszeripari műveletek. [Online oktatási csomag (e-learning lecke/téma)]
A növénytermesztési technológiák élelmiszerbiztonsági kérdései. (2014) [Jegyzet, tankönyv]
Állatitermék [!Állati termék] feldolgozás II. : húshigiénia : távoktatási jegyzet az alábbi kurzusokhoz: MMTAL 72, MMTNK 82, Állatitermék [!Állati termék] feldolgozás MMTOMM112, MMTV62. (2004) [Jegyzet, tankönyv]
Élelmiszeripari műveletek gyakorlati alkalmazásai. [Jegyzet, tankönyv]
Csanádi József: Dairy technology. [Jegyzet, tankönyv]
Gyimes Ernő: Farmtermékek élelmiszerbiztonsága. [Jegyzet, tankönyv]
Gyimes Ernő; Szabó P. Balázs: Food packaging. [Jegyzet, tankönyv]
Gyimes Ernő; Szabó P. Balázs: Édesipari technológia gyakorlatok. [Jegyzet, tankönyv]
Hodúr Cecília; László Zsuzsanna: Novell and emerging food technology. [Jegyzet, tankönyv]
Kis Zsolt; Toldi József: Élelmiszertoxikológia. (2013) [Jegyzet, tankönyv]
Krisch Judit: Food microbiology. [Jegyzet, tankönyv]
Krisch Judit: Food safety. [Jegyzet, tankönyv]
Pócsi István; Pusztahelyi Tünde; Emri Tamás; Leiter Éva: Gyógyszer- és élelmiszer-biotechnológia. [Jegyzet, tankönyv]
Szabó P. Balázs: Food processing principle. [Jegyzet, tankönyv]
Szabó P. Balázs: Sensory evaluation in food industry. [Jegyzet, tankönyv]
Szabó P. Balázs; Zakupszki Zita Boglárka: Baking technology. (2018) [Jegyzet, tankönyv]
Szabó P. Balázs; Zakupszki Zita Boglárka: Iparági szaktechnológia gyakorlatok mesterképzést végző hallgatók részére. (2019) [Jegyzet, tankönyv]
Szabó P. Balázs; Zsarnóczay Gabriella: Válogatott iparági szaktechnológiák. (2019) [Jegyzet, tankönyv]
Tanács Lajos; Pinnyei Szilárd: Mezőgazdasági termékek feldolgozása 2. : állati eredetű nyersanyagok feldolgozása. (2018) [Jegyzet, tankönyv]
Tanács Lajos; Pinnyey Szilárd; Barta Tamás: Mezőgazdasági termékfeldolgozás 3. : vadak, vadhúsok feldolgozása, vizsgálata és minősítése. (2019) [Jegyzet, tankönyv]
Vidács Anita: A mérnöki biológia alapjai : felzárkóztató tananyag élelmiszertudomány szakterületen tanulmányokat folytató hallgatók részére. (2019) [Jegyzet, tankönyv]
Véha Antal; Gyimes Ernő: Az élelmiszerbiztonság kockázat alapú megközelítése. [Jegyzet, tankönyv]
Véha Antal; Hovorkáné Horváth Zsuzsanna; Szabó P. Balázs; Panyor Ágota: Hungarikum ételek. [Jegyzet, tankönyv]
Véha Antal; Szabó P. Balázs: Sütőipari, malomipari technológia gyakorlatok. [Jegyzet, tankönyv]
Véha Antal; Szabó P. Balázs; Bakos Tibor Ernőné; Csanádi József; Zakupszki Zita Boglárka; Zsarnóczay Gabriella; Gyimes Ernő; Csercsics Dóra; Bencsik Dóra: Élelmiszertechnológiák. (2019) [Jegyzet, tankönyv]
Barna Emília: Enzimek hatásmechanizmusának vizsgálata nem hagyományos tészta rendszerekben. [Prezentáció]
Beszédes Sándor: Freezing, refrigeration. (2020) [Prezentáció]
Szubin Iván: Csökkentett laktóztartalmú sajtok kísérleti gyártása. [Prezentáció]
Gál József; Farkas Ferenc; Bálint Ádám: Final report on Food Science and Technology Engineer MSc education in cooperation University of Szeged and Oradea University. (2019) [Útmutató]