![]() | Up a level |
Barna, Emília: Enzimek hatásmechanizmusának vizsgálata nem hagyományos tészta rendszerekben. [Presentation]
Beszédes, Sándor: Freezing, refrigeration. (2020) [Presentation]
Csanádi, József: Dairy technology. [Note, textbook]
Gyimes, Ernő: Farmtermékek élelmiszerbiztonsága. [Note, textbook]
Gyimes, Ernő and Szabó, P. Balázs: Food packaging. [Note, textbook]
Gyimes, Ernő and Szabó, P. Balázs: Édesipari technológia gyakorlatok. [Note, textbook]
Gál, József and Farkas, Ferenc and Bálint, Ádám: Final report on Food Science and Technology Engineer MSc education in cooperation University of Szeged and Oradea University. (2019) [Guide]
Hodúr, Cecília and László, Zsuzsanna: Novell and emerging food technology. [Note, textbook]
Kis, Zsolt and Toldi, József: Élelmiszertoxikológia. (2013) [Note, textbook]
Krisch, Judit: Food microbiology. [Note, textbook]
Krisch, Judit: Food safety. [Note, textbook]
Pócsi, István and Pusztahelyi, Tünde and Emri, Tamás and Leiter, Éva: Gyógyszer- és élelmiszer-biotechnológia. [Note, textbook]
Rajkó, Róbert and László, Zsuzsanna and Hodúr, Cecília and Szabó, Gábor: Élelmiszeripari műveletek. [Online educational package (e-learning lesson/topic)]
Szabó, P. Balázs: Food processing principle. [Note, textbook]
Szabó, P. Balázs: Sensory evaluation in food industry. [Note, textbook]
Szabó, P. Balázs and Zakupszki, Zita Boglárka: Baking technology. (2018) [Note, textbook]
Szabó, P. Balázs and Zakupszki, Zita Boglárka: Iparági szaktechnológia gyakorlatok mesterképzést végző hallgatók részére. (2019) [Note, textbook]
Szabó, P. Balázs and Zsarnóczay, Gabriella: Válogatott iparági szaktechnológiák. (2019) [Note, textbook]
Tanács, Lajos and Pinnyei, Szilárd: Mezőgazdasági termékek feldolgozása 2. : állati eredetű nyersanyagok feldolgozása. (2018) [Note, textbook]
Tanács, Lajos and Pinnyey, Szilárd and Barta, Tamás: Mezőgazdasági termékfeldolgozás 3. : vadak, vadhúsok feldolgozása, vizsgálata és minősítése. (2019) [Note, textbook]
Vidács, Anita: A mérnöki biológia alapjai : felzárkóztató tananyag élelmiszertudomány szakterületen tanulmányokat folytató hallgatók részére. (2019) [Note, textbook]
Véha, Antal and Gyimes, Ernő: Az élelmiszerbiztonság kockázat alapú megközelítése. [Note, textbook]
Véha, Antal and Hovorkáné Horváth, Zsuzsanna and Szabó, P. Balázs and Panyor, Ágota: Hungarikum ételek. [Note, textbook]
Véha, Antal and Szabó, P. Balázs: Sütőipari, malomipari technológia gyakorlatok. [Note, textbook]
Véha, Antal and Szabó, P. Balázs and Bakos, Tibor Ernőné and Csanádi, József and Zakupszki, Zita Boglárka and Zsarnóczay, Gabriella and Gyimes, Ernő and Csercsics, Dóra and Bencsik, Dóra: Élelmiszertechnológiák. (2019) [Note, textbook]