Enzimek hatásmechanizmusának vizsgálata nem hagyományos tészta rendszerekben

Barna Emília: Enzimek hatásmechanizmusának vizsgálata nem hagyományos tészta rendszerekben. [Presentation]

[thumbnail of 2010-0012_159_01.pdf]
Preview
Slideshow
2010-0012_159_01.pdf

Download (2MB) | Preview
Item Type: Presentation
Number of Pages: 33
Language: Hungarian
Learning Material Type: presentation
Projects: TÁMOP-4.2.2/B-10/1-2010-0012
Faculty: Faculty of Engineering
Uncontrolled Keywords: élelmiszertechnológia
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages > 02.10.02.01. Food sciences
Date Deposited: 2021. Jan. 12. 14:36
Last Modified: 2021. Jan. 12. 14:36
URI: https://eta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/4702

Actions (login required)

View Item View Item