Enzimek hatásmechanizmusának vizsgálata nem hagyományos tészta rendszerekben

Barna Emília: Enzimek hatásmechanizmusának vizsgálata nem hagyományos tészta rendszerekben. [Prezentáció]

[thumbnail of 2010-0012_159_01.pdf]
Előnézet
Prezentáció
2010-0012_159_01.pdf

Letöltés (2MB) | Előnézet
Oktatási anyag típusa: Prezentáció
Oldalszám: 33
Nyelv: magyar
Tananyag típusa: prezentáció
Projektek: TÁMOP-4.2.2/B-10/1-2010-0012
Kar: Mérnöki Kar
Kulcsszavak: élelmiszertechnológia
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék > 02.10.02.01. Élelmiszertudomány
Feltöltés dátuma: 2021. Jan. 12. 14:36
Utolsó módosítás: 2021. Jan. 12. 14:36
URI: https://eta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/4702
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet