Beszédes Sándor: Freezing, refrigeration. (2020) [Presentation]
Csanádi József: Dairy technology. [Note, textbook]
Gyimes Ernő: Farmtermékek élelmiszerbiztonsága. [Note, textbook]
Gyimes Ernő and Szabó P. Balázs: Food packaging. [Note, textbook]
Hodúr Cecília and László Zsuzsanna: Novell and emerging food technology. [Note, textbook]
Kis Zsolt and Toldi József: Élelmiszertoxikológia. (2013) [Note, textbook]
Krisch Judit: Food microbiology. [Note, textbook]
Krisch Judit: Food safety. [Note, textbook]
Pócsi István and Pusztahelyi Tünde and Emri Tamás and Leiter Éva: Gyógyszer- és élelmiszer-biotechnológia. [Note, textbook]
Rajkó Róbert and László Zsuzsanna and Hodúr Cecília and Szabó Gábor: Élelmiszeripari műveletek. [Online educational package (e-learning lesson/topic)]
Szabó P. Balázs: Food processing principle. [Note, textbook]
Szabó P. Balázs: Sensory evaluation in food industry. [Note, textbook]
Szabó P. Balázs and Zakupszki Zita Boglárka: Iparági szaktechnológia gyakorlatok mesterképzést végző hallgatók részére. (2019) [Note, textbook]
Szubin Iván: Csökkentett laktóztartalmú sajtok kísérleti gyártása. [Presentation]
Tanács Lajos and Pinnyei Szilárd: Mezőgazdasági termékek feldolgozása 2. : állati eredetű nyersanyagok feldolgozása. (2018) [Note, textbook]
Tanács Lajos and Pinnyey Szilárd and Barta Tamás: Mezőgazdasági termékfeldolgozás 3. : vadak, vadhúsok feldolgozása, vizsgálata és minősítése. (2019) [Note, textbook]
Véha Antal and Gyimes Ernő: Az élelmiszerbiztonság kockázat alapú megközelítése. [Note, textbook]
Véha Antal and Hovorkáné Horváth Zsuzsanna and Szabó P. Balázs and Panyor Ágota: Hungarikum ételek. [Note, textbook]