Tananyagok témák szerint "02.10.02.02. Élelmiszer és italfeldolgozás"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Csoportosítás: Szerző | Oktatási anyag típusa
Válasszon: B | C | G | H | K | P | R | S | T | V
Találatok száma ezen a szinten: 18.

B

Beszédes Sándor: Freezing, refrigeration. (2020) [Prezentáció]

C

Csanádi József: Dairy technology. [Jegyzet, tankönyv]

G

Gyimes Ernő: Farmtermékek élelmiszerbiztonsága. [Jegyzet, tankönyv]

Gyimes Ernő; Szabó P. Balázs: Food packaging. [Jegyzet, tankönyv]

H

Hodúr Cecília; László Zsuzsanna: Novell and emerging food technology. [Jegyzet, tankönyv]

K

Kis Zsolt; Toldi József: Élelmiszertoxikológia. (2013) [Jegyzet, tankönyv]

Krisch Judit: Food microbiology. [Jegyzet, tankönyv]

Krisch Judit: Food safety. [Jegyzet, tankönyv]

P

Pócsi István; Pusztahelyi Tünde; Emri Tamás; Leiter Éva: Gyógyszer- és élelmiszer-biotechnológia. [Jegyzet, tankönyv]

R

Rajkó Róbert; László Zsuzsanna; Hodúr Cecília; Szabó Gábor: Élelmiszeripari műveletek. [Online oktatási csomag (e-learning lecke/téma)]

S

Szabó P. Balázs: Food processing principle. [Jegyzet, tankönyv]

Szabó P. Balázs: Sensory evaluation in food industry. [Jegyzet, tankönyv]

Szabó P. Balázs; Zakupszki Zita Boglárka: Iparági szaktechnológia gyakorlatok mesterképzést végző hallgatók részére. (2019) [Jegyzet, tankönyv]

Szubin Iván: Csökkentett laktóztartalmú sajtok kísérleti gyártása. [Prezentáció]

T

Tanács Lajos; Pinnyei Szilárd: Mezőgazdasági termékek feldolgozása 2. : állati eredetű nyersanyagok feldolgozása. (2018) [Jegyzet, tankönyv]

Tanács Lajos; Pinnyey Szilárd; Barta Tamás: Mezőgazdasági termékfeldolgozás 3. : vadak, vadhúsok feldolgozása, vizsgálata és minősítése. (2019) [Jegyzet, tankönyv]

V

Véha Antal; Gyimes Ernő: Az élelmiszerbiztonság kockázat alapú megközelítése. [Jegyzet, tankönyv]

Véha Antal; Hovorkáné Horváth Zsuzsanna; Szabó P. Balázs; Panyor Ágota: Hungarikum ételek. [Jegyzet, tankönyv]

A lista elkészítésének dátuma 2024. április 26. 10:48:50 CEST.