Items where Subject is "02.10.02.02. Food and drink processing"

Group by: Creators | Item Type
Jump to: B | C | G | H | K | P | R | S | T | V
Number of items at this level: 18.

B

Beszédes Sándor: Freezing, refrigeration. (2020) [Presentation]

C

Csanádi József: Dairy technology. [Note, textbook]

G

Gyimes Ernő: Farmtermékek élelmiszerbiztonsága. [Note, textbook]

Gyimes Ernő and Szabó P. Balázs: Food packaging. [Note, textbook]

H

Hodúr Cecília and László Zsuzsanna: Novell and emerging food technology. [Note, textbook]

K

Kis Zsolt and Toldi József: Élelmiszertoxikológia. (2013) [Note, textbook]

Krisch Judit: Food microbiology. [Note, textbook]

Krisch Judit: Food safety. [Note, textbook]

P

Pócsi István and Pusztahelyi Tünde and Emri Tamás and Leiter Éva: Gyógyszer- és élelmiszer-biotechnológia. [Note, textbook]

R

Rajkó Róbert and László Zsuzsanna and Hodúr Cecília and Szabó Gábor: Élelmiszeripari műveletek. [Online educational package (e-learning lesson/topic)]

S

Szabó P. Balázs: Food processing principle. [Note, textbook]

Szabó P. Balázs: Sensory evaluation in food industry. [Note, textbook]

Szabó P. Balázs and Zakupszki Zita Boglárka: Iparági szaktechnológia gyakorlatok mesterképzést végző hallgatók részére. (2019) [Note, textbook]

Szubin Iván: Csökkentett laktóztartalmú sajtok kísérleti gyártása. [Presentation]

T

Tanács Lajos and Pinnyei Szilárd: Mezőgazdasági termékek feldolgozása 2. : állati eredetű nyersanyagok feldolgozása. (2018) [Note, textbook]

Tanács Lajos and Pinnyey Szilárd and Barta Tamás: Mezőgazdasági termékfeldolgozás 3. : vadak, vadhúsok feldolgozása, vizsgálata és minősítése. (2019) [Note, textbook]

V

Véha Antal and Gyimes Ernő: Az élelmiszerbiztonság kockázat alapú megközelítése. [Note, textbook]

Véha Antal and Hovorkáné Horváth Zsuzsanna and Szabó P. Balázs and Panyor Ágota: Hungarikum ételek. [Note, textbook]

This list was generated on 2022. augusztus 15. 11:40:57 CEST.