Items where Subject is "02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages > 02.10.02.02. Food and drink processing > 02.10.02.02.10. Food safety"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | Item Type
Jump to: G | H | K | S | V
Number of items at this level: 9.

G

Gyimes Ernő Farmtermékek élelmiszerbiztonsága. [Note, textbook]

Gyimes Ernő and Szabó P. Balázs Food packaging. [Note, textbook]

H

Hodúr Cecília and László Zsuzsanna Novell and emerging food technology. [Note, textbook]

K

Krisch Judit Food microbiology. [Note, textbook]

Krisch Judit Food safety. [Note, textbook]

S

Szabó P. Balázs Food processing principle. [Note, textbook]

Szabó P. Balázs Sensory evaluation in food industry. [Note, textbook]

V

Véha Antal and Gyimes Ernő Az élelmiszerbiztonság kockázat alapú megközelítése. [Note, textbook]

Véha Antal and Hovorkáné Horváth Zsuzsanna and Szabó P. Balázs and Panyor Ágota Hungarikum ételek. [Note, textbook]

This list was generated on 2019. június 19. 14:43:42 CEST.