Items where Subject is "02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages > 02.10.02.02. Food and drink processing > 02.10.02.02.10. Food safety"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | Item Type
Jump to: G | H | K | S | V
Number of items at this level: 9.

G

Gyimes, Ernő: Farmtermékek élelmiszerbiztonsága. [Note, textbook]

Gyimes, Ernő and Szabó, P. Balázs: Food packaging. [Note, textbook]

H

Hodúr, Cecília and László, Zsuzsanna: Novell and emerging food technology. [Note, textbook]

K

Krisch, Judit: Food microbiology. [Note, textbook]

Krisch, Judit: Food safety. [Note, textbook]

S

Szabó, P. Balázs: Food processing principle. [Note, textbook]

Szabó, P. Balázs: Sensory evaluation in food industry. [Note, textbook]

V

Véha, Antal and Gyimes, Ernő: Az élelmiszerbiztonság kockázat alapú megközelítése. [Note, textbook]

Véha, Antal and Hovorkáné Horváth, Zsuzsanna and Szabó, P. Balázs and Panyor, Ágota: Hungarikum ételek. [Note, textbook]

This list was generated on 2019. november 19. 21:00:24 CET.