Items where Subject is "02.10.02.02.10. Food safety"

Group by: Creators | Item Type
Jump to: G | H | K | S | V
Number of items at this level: 9.

G

Gyimes Ernő: Farmtermékek élelmiszerbiztonsága. [Note, textbook]

Gyimes Ernő and Szabó P. Balázs: Food packaging. [Note, textbook]

H

Hodúr Cecília and László Zsuzsanna: Novell and emerging food technology. [Note, textbook]

K

Krisch Judit: Food microbiology. [Note, textbook]

Krisch Judit: Food safety. [Note, textbook]

S

Szabó P. Balázs: Food processing principle. [Note, textbook]

Szabó P. Balázs: Sensory evaluation in food industry. [Note, textbook]

V

Véha Antal and Gyimes Ernő: Az élelmiszerbiztonság kockázat alapú megközelítése. [Note, textbook]

Véha Antal and Hovorkáné Horváth Zsuzsanna and Szabó P. Balázs and Panyor Ágota: Hungarikum ételek. [Note, textbook]

This list was generated on 2022. október 6. 09:13:02 CEST.