Items where Subject is "02.10.02.02.10. Food safety"

Group by: Creators | Item Type
Number of items at this level: 11.

Note, textbook

A növénytermesztési technológiák élelmiszerbiztonsági kérdései. (2014) [Note, textbook]

Élelmiszeripari műveletek gyakorlati alkalmazásai. [Note, textbook]

Gyimes Ernő: Farmtermékek élelmiszerbiztonsága. [Note, textbook]

Gyimes Ernő and Szabó P. Balázs: Food packaging. [Note, textbook]

Hodúr Cecília and László Zsuzsanna: Novell and emerging food technology. [Note, textbook]

Krisch Judit: Food microbiology. [Note, textbook]

Krisch Judit: Food safety. [Note, textbook]

Szabó P. Balázs: Food processing principle. [Note, textbook]

Szabó P. Balázs: Sensory evaluation in food industry. [Note, textbook]

Véha Antal and Gyimes Ernő: Az élelmiszerbiztonság kockázat alapú megközelítése. [Note, textbook]

Véha Antal and Hovorkáné Horváth Zsuzsanna and Szabó P. Balázs and Panyor Ágota: Hungarikum ételek. [Note, textbook]

This list was generated on 2024. szeptember 12. 04:58:00 CEST.