Élelmiszeripari műveletek gyakorlati alkalmazásai

Élelmiszeripari műveletek gyakorlati alkalmazásai. [Jegyzet, tankönyv]

[thumbnail of hodurceclilia_elelmiszeripari_muveletek_01_eloadas.pdf]
Előnézet
Szöveg
hodurceclilia_elelmiszeripari_muveletek_01_eloadas.pdf

Letöltés (1MB) | Előnézet
Oktatási anyag típusa: Jegyzet, tankönyv
Nyelv: magyar
Tananyag típusa: jegyzet, tankönyv
Projektek: TÁMOP-4.1.1.F-14/1/KONV-2015-0006
Kar: Mezőgazdasági Kar
Kulcsszavak: élelmiszeripari technológia, élelmiszeripar, tartósítás
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék > 02.10.02.02. Élelmiszer és italfeldolgozás
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék > 02.10.02.02. Élelmiszer és italfeldolgozás > 02.10.02.02.10. Élelmiszerbiztonság
Feltöltés dátuma: 2018. Nov. 15. 10:02
Utolsó módosítás: 2018. Nov. 15. 10:02
URI: https://eta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/741
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet