SZTE Contenta
Nyitólap
Információk
Böngészés, Év
Böngészés, Szerző
Böngészés, Szakterület
További böngészés
Böngészés, Nyelv
Böngészés, Cím
Böngészés, Tananyag típus
Böngészés, Kurzusnév
Bejelentkezés
Tananyagok témák szerint "02.10.02.02.12. Élelmiszertechnológia"
Vissza
Export
ASCII Citation
Dublin Core
Dublin Core
EndNote
HTML Citation
MARC
Refer
Reference Manager
RSS 1.0
RSS 2.0
Szakterület
(4470)
02. Műszaki és technológiai tudományok
(195)
02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
(32)
02.10.02. Élelmiszer és italfélék
(29)
02.10.02.02. Élelmiszer és italfeldolgozás
(21)
02.10.02.02.12. Élelmiszertechnológia
(2)
Csoportosítás:
Szerző
|
Oktatási anyag típusa
Válasszon:
S
Találatok száma ezen a szinten:
1
.
S
Szubin Iván
:
Csökkentett laktóztartalmú sajtok kísérleti gyártása.
[Prezentáció]
A lista elkészítésének dátuma
2024. november 4. 17:55:13 CET
.