Állatitermék [!Állati termék] feldolgozás II. : húshigiénia : távoktatási jegyzet az alábbi kurzusokhoz: MMTAL 72, MMTNK 82, Állatitermék [!Állati termék] feldolgozás MMTOMM112, MMTV62

Állatitermék [!Állati termék] feldolgozás II. : húshigiénia : távoktatási jegyzet az alábbi kurzusokhoz: MMTAL 72, MMTNK 82, Állatitermék [!Állati termék] feldolgozás MMTOMM112, MMTV62. (2004) [Jegyzet, tankönyv]

[thumbnail of allatitermek_feldolgozas_II_hushigienia.pdf] Szöveg
allatitermek_feldolgozas_II_hushigienia.pdf
Hozzáférés korlátozott: Csak SZTE eduID-val rendelkezők [Videós segédlet]

Letöltés (498kB)
Oktatási anyag típusa: Jegyzet, tankönyv
Közreműködők:
Közreműködés típusa
Közreműködő
Email
összeállító
Pinnyei Szilárd
NEM RÉSZLETEZETT
Dátum: 2004
Kiadó: Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Főiskolai Kar Állatélettani és -egészségtani Tanszék
Kiadás helye: Hódmezővásárhely
Oldalszám: 120
Nyelv: magyar
Tananyag típusa: jegyzet, tankönyv
Kar: Mezőgazdasági Kar
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék > 02.10.02.02. Élelmiszer és italfeldolgozás
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék > 02.10.02.02. Élelmiszer és italfeldolgozás > 02.10.02.02.12. Élelmiszertechnológia
Feltöltés dátuma: 2018. Máj. 15. 15:16
Utolsó módosítás: 2018. Okt. 08. 14:33
URI: https://eta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/225
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet