Items where Subject is "02.10.02.02. Food and drink processing"

Group by: Creators | Item Type
Number of items at this level: 21.

Online educational package (e-learning lesson/topic)

Rajkó Róbert and László Zsuzsanna and Hodúr Cecília and Szabó Gábor: Élelmiszeripari műveletek. [Online educational package (e-learning lesson/topic)]

Note, textbook

A növénytermesztési technológiák élelmiszerbiztonsági kérdései. (2014) [Note, textbook]

Állatitermék [!Állati termék] feldolgozás II. : húshigiénia : távoktatási jegyzet az alábbi kurzusokhoz: MMTAL 72, MMTNK 82, Állatitermék [!Állati termék] feldolgozás MMTOMM112, MMTV62. (2004) [Note, textbook]

Élelmiszeripari műveletek gyakorlati alkalmazásai. [Note, textbook]

Csanádi József: Dairy technology. [Note, textbook]

Gyimes Ernő: Farmtermékek élelmiszerbiztonsága. [Note, textbook]

Gyimes Ernő and Szabó P. Balázs: Food packaging. [Note, textbook]

Hodúr Cecília and László Zsuzsanna: Novell and emerging food technology. [Note, textbook]

Kis Zsolt and Toldi József: Élelmiszertoxikológia. (2013) [Note, textbook]

Krisch Judit: Food microbiology. [Note, textbook]

Krisch Judit: Food safety. [Note, textbook]

Pócsi István and Pusztahelyi Tünde and Emri Tamás and Leiter Éva: Gyógyszer- és élelmiszer-biotechnológia. [Note, textbook]

Szabó P. Balázs: Food processing principle. [Note, textbook]

Szabó P. Balázs: Sensory evaluation in food industry. [Note, textbook]

Szabó P. Balázs and Zakupszki Zita Boglárka: Iparági szaktechnológia gyakorlatok mesterképzést végző hallgatók részére. (2019) [Note, textbook]

Tanács Lajos and Pinnyei Szilárd: Mezőgazdasági termékek feldolgozása 2. : állati eredetű nyersanyagok feldolgozása. (2018) [Note, textbook]

Tanács Lajos and Pinnyey Szilárd and Barta Tamás: Mezőgazdasági termékfeldolgozás 3. : vadak, vadhúsok feldolgozása, vizsgálata és minősítése. (2019) [Note, textbook]

Véha Antal and Gyimes Ernő: Az élelmiszerbiztonság kockázat alapú megközelítése. [Note, textbook]

Véha Antal and Hovorkáné Horváth Zsuzsanna and Szabó P. Balázs and Panyor Ágota: Hungarikum ételek. [Note, textbook]

Presentation

Beszédes Sándor: Freezing, refrigeration. (2020) [Presentation]

Szubin Iván: Csökkentett laktóztartalmú sajtok kísérleti gyártása. [Presentation]

This list was generated on 2022. augusztus 8. 12:27:59 CEST.