Items where Subject is "02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages > 02.10.02.02. Food and drink processing"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | Item Type
Jump to: C | G | H | K | P | R | S | T | V
Number of items at this level: 16.

C

Csanádi, József: Dairy technology. [Note, textbook]

G

Gyimes, Ernő: Farmtermékek élelmiszerbiztonsága. [Note, textbook]

Gyimes, Ernő and Szabó, P. Balázs: Food packaging. [Note, textbook]

H

Hodúr, Cecília and László, Zsuzsanna: Novell and emerging food technology. [Note, textbook]

K

Kis, Zsolt and Toldi, József: Élelmiszertoxikológia. (2013) [Note, textbook]

Krisch, Judit: Food microbiology. [Note, textbook]

Krisch, Judit: Food safety. [Note, textbook]

P

Pócsi, István and Pusztahelyi, Tünde and Emri, Tamás and Leiter, Éva: Gyógyszer- és élelmiszer-biotechnológia. [Note, textbook]

R

Rajkó, Róbert and László, Zsuzsanna and Hodúr, Cecília and Szabó, Gábor: Élelmiszeripari műveletek. [Online educational package (e-learning lesson/topic)]

S

Szabó, P. Balázs: Food processing principle. [Note, textbook]

Szabó, P. Balázs: Sensory evaluation in food industry. [Note, textbook]

Szabó, P. Balázs and Zakupszki, Zita Boglárka: Iparági szaktechnológia gyakorlatok mesterképzést végző hallgatók részére. (2019) [Note, textbook]

T

Tanács, Lajos and Pinnyei, Szilárd: Mezőgazdasági termékek feldolgozása 2. : állati eredetű nyersanyagok feldolgozása. (2018) [Note, textbook]

Tanács, Lajos and Pinnyey, Szilárd and Barta, Tamás: Mezőgazdasági termékfeldolgozás 3. : vadak, vadhúsok feldolgozása, vizsgálata és minősítése. (2019) [Note, textbook]

V

Véha, Antal and Gyimes, Ernő: Az élelmiszerbiztonság kockázat alapú megközelítése. [Note, textbook]

Véha, Antal and Hovorkáné Horváth, Zsuzsanna and Szabó, P. Balázs and Panyor, Ágota: Hungarikum ételek. [Note, textbook]

This list was generated on 2019. október 20. 14:38:28 CEST.