Items where Subject is "02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages > 02.10.02.02. Food and drink processing"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | Item Type
Jump to: C | G | H | K | P | R | S | T | V
Number of items at this level: 15.

C

Csanádi József Dairy technology. [Note, textbook]

G

Gyimes Ernő Farmtermékek élelmiszerbiztonsága. [Note, textbook]

Gyimes Ernő and Szabó P. Balázs Food packaging. [Note, textbook]

H

Hodúr Cecília and László Zsuzsanna Novell and emerging food technology. [Note, textbook]

K

Kis Zsolt and Toldi József Élelmiszertoxikológia. (2013) [Note, textbook]

Krisch Judit Food microbiology. [Note, textbook]

Krisch Judit Food safety. [Note, textbook]

P

Pócsi István and Pusztahelyi Tünde and Emri Tamás and Leiter Éva Gyógyszer- és élelmiszer-biotechnológia. [Note, textbook]

R

Rajkó Róbert and László Zsuzsanna and Hodúr Cecília and Szabó Gábor Élelmiszeripari műveletek. [Online educational package (e-learning lesson/topic)]

S

Szabó P. Balázs Food processing principle. [Note, textbook]

Szabó P. Balázs Sensory evaluation in food industry. [Note, textbook]

Szabó P. Balázs and Zakupszki Zita Boglárka Iparági szaktechnológia gyakorlatok mesterképzést végző hallgatók részére. (2019) [Note, textbook]

T

Tanács Lajos and Pinnyei Szilárd Mezőgazdasági termékek feldolgozása 2. : állati eredetű nyersanyagok feldolgozása. (2018) [Note, textbook]

V

Véha Antal and Gyimes Ernő Az élelmiszerbiztonság kockázat alapú megközelítése. [Note, textbook]

Véha Antal and Hovorkáné Horváth Zsuzsanna and Szabó P. Balázs and Panyor Ágota Hungarikum ételek. [Note, textbook]

This list was generated on 2019. június 19. 16:06:54 CEST.