Tananyagok témák szerint "02.10.02.02.10. Élelmiszerbiztonság"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Csoportosítás: Szerző | Oktatási anyag típusa
Válasszon: G | H | K | S | V
Találatok száma ezen a szinten: 9.

G

Gyimes Ernő: Farmtermékek élelmiszerbiztonsága. [Jegyzet, tankönyv]

Gyimes Ernő; Szabó P. Balázs: Food packaging. [Jegyzet, tankönyv]

H

Hodúr Cecília; László Zsuzsanna: Novell and emerging food technology. [Jegyzet, tankönyv]

K

Krisch Judit: Food microbiology. [Jegyzet, tankönyv]

Krisch Judit: Food safety. [Jegyzet, tankönyv]

S

Szabó P. Balázs: Food processing principle. [Jegyzet, tankönyv]

Szabó P. Balázs: Sensory evaluation in food industry. [Jegyzet, tankönyv]

V

Véha Antal; Gyimes Ernő: Az élelmiszerbiztonság kockázat alapú megközelítése. [Jegyzet, tankönyv]

Véha Antal; Hovorkáné Horváth Zsuzsanna; Szabó P. Balázs; Panyor Ágota: Hungarikum ételek. [Jegyzet, tankönyv]

A lista elkészítésének dátuma 2024. április 28. 03:15:09 CEST.