Items where Subject is "02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages > 02.10.02.02. Food and drink processing > 02.10.02.02.10. Food safety"

Up a level
Export as [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | Item Type
Number of items at this level: 11.

Note, textbook

A növénytermesztési technológiák élelmiszerbiztonsági kérdései. (2014) [Note, textbook]

Élelmiszeripari műveletek gyakorlati alkalmazásai. [Note, textbook]

Gyimes, Ernő: Farmtermékek élelmiszerbiztonsága. [Note, textbook]

Gyimes, Ernő and Szabó, P. Balázs: Food packaging. [Note, textbook]

Hodúr, Cecília and László, Zsuzsanna: Novell and emerging food technology. [Note, textbook]

Krisch, Judit: Food microbiology. [Note, textbook]

Krisch, Judit: Food safety. [Note, textbook]

Szabó, P. Balázs: Food processing principle. [Note, textbook]

Szabó, P. Balázs: Sensory evaluation in food industry. [Note, textbook]

Véha, Antal and Gyimes, Ernő: Az élelmiszerbiztonság kockázat alapú megközelítése. [Note, textbook]

Véha, Antal and Hovorkáné Horváth, Zsuzsanna and Szabó, P. Balázs and Panyor, Ágota: Hungarikum ételek. [Note, textbook]

This list was generated on 2021. december 5. 18:41:53 CET.