Tananyagok témák szerint "02.10.02.01. Élelmiszertudomány"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Csoportosítás: Szerző | Oktatási anyag típusa
Találatok száma ezen a szinten: 5.

Jegyzet, tankönyv

Szabó P. Balázs; Zakupszki Zita Boglárka: Baking technology. (2018) [Jegyzet, tankönyv]

Szabó P. Balázs; Zsarnóczay Gabriella: Válogatott iparági szaktechnológiák. (2019) [Jegyzet, tankönyv]

Vidács Anita: A mérnöki biológia alapjai : felzárkóztató tananyag élelmiszertudomány szakterületen tanulmányokat folytató hallgatók részére. (2019) [Jegyzet, tankönyv]

Prezentáció

Barna Emília: Enzimek hatásmechanizmusának vizsgálata nem hagyományos tészta rendszerekben. [Prezentáció]

Útmutató

Gál József; Farkas Ferenc; Bálint Ádám: Final report on Food Science and Technology Engineer MSc education in cooperation University of Szeged and Oradea University. (2019) [Útmutató]

A lista elkészítésének dátuma 2024. április 19. 19:05:12 CEST.