Items where Subject is "02.10.02.01. Food sciences"

Group by: Creators | Item Type
Jump to: B | G | S | V
Number of items at this level: 5.

B

Barna Emília: Enzimek hatásmechanizmusának vizsgálata nem hagyományos tészta rendszerekben. [Presentation]

G

Gál József and Farkas Ferenc and Bálint Ádám: Final report on Food Science and Technology Engineer MSc education in cooperation University of Szeged and Oradea University. (2019) [Guide]

S

Szabó P. Balázs and Zakupszki Zita Boglárka: Baking technology. (2018) [Note, textbook]

Szabó P. Balázs and Zsarnóczay Gabriella: Válogatott iparági szaktechnológiák. (2019) [Note, textbook]

V

Vidács Anita: A mérnöki biológia alapjai : felzárkóztató tananyag élelmiszertudomány szakterületen tanulmányokat folytató hallgatók részére. (2019) [Note, textbook]

This list was generated on 2022. augusztus 10. 14:14:19 CEST.