Tananyagok témák szerint "02.10.02.01. Élelmiszertudomány"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Csoportosítás: Szerző | Oktatási anyag típusa
Válasszon: B | G | S | V
Találatok száma ezen a szinten: 5.

B

Barna Emília: Enzimek hatásmechanizmusának vizsgálata nem hagyományos tészta rendszerekben. [Prezentáció]

G

Gál József; Farkas Ferenc; Bálint Ádám: Final report on Food Science and Technology Engineer MSc education in cooperation University of Szeged and Oradea University. (2019) [Útmutató]

S

Szabó P. Balázs; Zakupszki Zita Boglárka: Baking technology. (2018) [Jegyzet, tankönyv]

Szabó P. Balázs; Zsarnóczay Gabriella: Válogatott iparági szaktechnológiák. (2019) [Jegyzet, tankönyv]

V

Vidács Anita: A mérnöki biológia alapjai : felzárkóztató tananyag élelmiszertudomány szakterületen tanulmányokat folytató hallgatók részére. (2019) [Jegyzet, tankönyv]

A lista elkészítésének dátuma 2024. április 25. 13:04:28 CEST.