Items where Subject is "02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages > 02.10.02.01. Food sciences"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | Item Type
Jump to: B | G | S | V
Number of items at this level: 5.

B

Barna, Emília: Enzimek hatásmechanizmusának vizsgálata nem hagyományos tészta rendszerekben. [Presentation]

G

Gál, József and Farkas, Ferenc and Bálint, Ádám: Final report on Food Science and Technology Engineer MSc education in cooperation University of Szeged and Oradea University. (2019) [Guide]

S

Szabó, P. Balázs and Zakupszki, Zita Boglárka: Baking technology. (2018) [Note, textbook]

Szabó, P. Balázs and Zsarnóczay, Gabriella: Válogatott iparági szaktechnológiák. (2019) [Note, textbook]

V

Vidács, Anita: A mérnöki biológia alapjai : felzárkóztató tananyag élelmiszertudomány szakterületen tanulmányokat folytató hallgatók részére. (2019) [Note, textbook]

This list was generated on 2021. január 26. 23:39:20 CET.