Items where Subject is "02.10.02.01. Food sciences"

Group by: Creators | Item Type
Number of items at this level: 5.

Note, textbook

Szabó P. Balázs and Zakupszki Zita Boglárka: Baking technology. (2018) [Note, textbook]

Szabó P. Balázs and Zsarnóczay Gabriella: Válogatott iparági szaktechnológiák. (2019) [Note, textbook]

Vidács Anita: A mérnöki biológia alapjai : felzárkóztató tananyag élelmiszertudomány szakterületen tanulmányokat folytató hallgatók részére. (2019) [Note, textbook]

Presentation

Barna Emília: Enzimek hatásmechanizmusának vizsgálata nem hagyományos tészta rendszerekben. [Presentation]

Guide

Gál József and Farkas Ferenc and Bálint Ádám: Final report on Food Science and Technology Engineer MSc education in cooperation University of Szeged and Oradea University. (2019) [Guide]

This list was generated on 2024. szeptember 19. 17:44:00 CEST.