Böngészés, Projektek szerint

Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Találatok száma: 23.

"A metabolomika, a nutrigenomika és az epigenetika táplálkozástudományi és élelmiszerbiztonsági vonatkozásai" : jegyzet. [Jegyzet, tankönyv]

"Az vagy, amit eszel" : táplálkozásbiokémia, pathobiokémia : jegyzet. [Jegyzet, tankönyv]

A növénytermesztési technológiák élelmiszerbiztonsági kérdései. (2014) [Jegyzet, tankönyv]

Fermentációs technológiák az élelmiszeriparban. [Jegyzet, tankönyv]

Csanádi József: Dairy technology. [Jegyzet, tankönyv]

Dombi György: NMR spektroszkópiai spektrumgyűjtemény különös tekintettel az élelmiszeriparban és táplálék-kiegészítőkben előforduló vegyületekre. (2015) [Jegyzet, tankönyv]

Gyimes Ernő: Farmtermékek élelmiszerbiztonsága. [Jegyzet, tankönyv]

Gyimes Ernő; Csercsics Dóra: Chocolate and health. [Jegyzet, tankönyv]

Gyimes Ernő; Csercsics Dóra: Food allergy. [Jegyzet, tankönyv]

Gyimes Ernő; Csercsics Dóra: Sporttáplálkozás. [Jegyzet, tankönyv]

Gyimes Ernő; Szabó P. Balázs: Food packaging. [Jegyzet, tankönyv]

Gál István; Bodnár Károly; Benkő-Kiss Árpád; Mikóné Jónás Edit; Majzinger István; Kocsisné Gráff Myrtill; Barta Tamás; Bodnárné Skobrák Erika; Pinnyei Szilárd; Süli Ágnes; Benk Ákos: Állattenyésztési technológiák élelmiszerbiztonsági kérdései : munkanyag. (2014) [Jegyzet, tankönyv]

Hodúr Cecília; László Zsuzsanna: Novell and emerging food technology. [Jegyzet, tankönyv]

Kis Zsolt; Toldi József: Élelmiszertoxikológia. (2013) [Jegyzet, tankönyv]

Krisch Judit: Food microbiology. [Jegyzet, tankönyv]

Krisch Judit: Food safety. [Jegyzet, tankönyv]

Szabó P. Balázs: Food processing principle. [Jegyzet, tankönyv]

Szabó P. Balázs: Sensory evaluation in food industry. [Jegyzet, tankönyv]

Szabó P. Balázs: Élelmiszerek és az egészséges táplálkozás. [Jegyzet, tankönyv]

Varga János; Szigeti Gyöngyi; Baranyi Nikolett; Szekeres András; Kocsubé Sándor: Mikotoxinok, mikotoxinogén gombák, micetizmusok. (2014) [Jegyzet, tankönyv]

Véha Antal; Gyimes Ernő: Az élelmiszerbiztonság kockázat alapú megközelítése. [Jegyzet, tankönyv]

Véha Antal; Hovorkáné Horváth Zsuzsanna; Szabó P. Balázs; Panyor Ágota: Hungarikum ételek. [Jegyzet, tankönyv]

Véha Antal; Szabó P. Balázs: Cereal processing and cereal based foods. [Jegyzet, tankönyv]

A lista elkészítésének dátuma 2024. december 26. 07:57:37 CET.