Fermentációs technológiák az élelmiszeriparban

Fermentációs technológiák az élelmiszeriparban. [Jegyzet, tankönyv]

[thumbnail of fermentacios_technologiak_tananyag.pdf]
Előnézet
Szöveg
fermentacios_technologiak_tananyag.pdf

Letöltés (1MB) | Előnézet
Oktatási anyag típusa: Jegyzet, tankönyv
Oldalszám: 46
Nyelv: magyar
Tananyag típusa: jegyzet, tankönyv
Projektek: TÁMOP-4.1.1.C-12/1/KONV-2012-0014
Megjegyzések: Bibliogr.: 46. p.
Kulcsszavak: fermentáció, élelmiszeripar, erjedés
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.08. Ipari biotechnológia
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.08. Ipari biotechnológia > 02.08.02. Bioprocessz technológiák (biológiai folyamatok által működő ipari folyamatok) biokatalízis, fermentáció
Feltöltés dátuma: 2018. Nov. 14. 22:11
Utolsó módosítás: 2018. Nov. 14. 22:11
URI: https://eta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/719
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet