Browse by Projects

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Number of items: 23.

"A metabolomika, a nutrigenomika és az epigenetika táplálkozástudományi és élelmiszerbiztonsági vonatkozásai" : jegyzet. [Note, textbook]

"Az vagy, amit eszel" : táplálkozásbiokémia, pathobiokémia : jegyzet. [Note, textbook]

A növénytermesztési technológiák élelmiszerbiztonsági kérdései. (2014) [Note, textbook]

Fermentációs technológiák az élelmiszeriparban. [Note, textbook]

Csanádi, József: Dairy technology. [Note, textbook]

Dombi, György: NMR spektroszkópiai spektrumgyűjtemény különös tekintettel az élelmiszeriparban és táplálék-kiegészítőkben előforduló vegyületekre. (2015) [Note, textbook]

Gyimes, Ernő: Farmtermékek élelmiszerbiztonsága. [Note, textbook]

Gyimes, Ernő and Csercsics, Dóra: Chocolate and health. [Note, textbook]

Gyimes, Ernő and Csercsics, Dóra: Food allergy. [Note, textbook]

Gyimes, Ernő and Csercsics, Dóra: Sporttáplálkozás. [Note, textbook]

Gyimes, Ernő and Szabó, P. Balázs: Food packaging. [Note, textbook]

Gál, István and Bodnár, Károly and Benkő-Kiss, Árpád and Mikóné Jónás, Edit and Majzinger, István and Kocsisné Gráff, Myrtill and Barta, Tamás and Bodnárné Skobrák, Erika and Pinnyei, Szilárd and Süli, Ágnes and Benk, Ákos: Állattenyésztési technológiák élelmiszerbiztonsági kérdései : munkanyag. (2014) [Note, textbook]

Hodúr, Cecília and László, Zsuzsanna: Novell and emerging food technology. [Note, textbook]

Kis, Zsolt and Toldi, József: Élelmiszertoxikológia. (2013) [Note, textbook]

Krisch, Judit: Food microbiology. [Note, textbook]

Krisch, Judit: Food safety. [Note, textbook]

Szabó, P. Balázs: Food processing principle. [Note, textbook]

Szabó, P. Balázs: Sensory evaluation in food industry. [Note, textbook]

Szabó, P. Balázs: Élelmiszerek és az egészséges táplálkozás. [Note, textbook]

Varga, János and Szigeti, Gyöngyi and Baranyi, Nikolett and Szekeres, András and Kocsubé, Sándor: Mikotoxinok, mikotoxinogén gombák, micetizmusok. (2014) [Note, textbook]

Véha, Antal and Gyimes, Ernő: Az élelmiszerbiztonság kockázat alapú megközelítése. [Note, textbook]

Véha, Antal and Hovorkáné Horváth, Zsuzsanna and Szabó, P. Balázs and Panyor, Ágota: Hungarikum ételek. [Note, textbook]

Véha, Antal and Szabó, P. Balázs: Cereal processing and cereal based foods. [Note, textbook]

This list was generated on 2020. augusztus 7. 21:07:54 CEST.