Az élelmiszerbiztonság kockázat alapú megközelítése

Véha Antal and Gyimes Ernő: Az élelmiszerbiztonság kockázat alapú megközelítése. [Note, textbook]

[img]
Preview
Text
elelmiszeripar_kockazat_alapu_megkozelitese_teljes.pdf

Download (704kB) | Preview
Item Type: Note, textbook
Number of Pages: 96
Language: Hungarian
Pedagogic Type: note, book
Projects: TÁMOP-4.1.1.C-12/1/KONV-2012-0014
Additional Information: Bibliogr.: p. 80-96.
Uncontrolled Keywords: élelmiszerbiztonság, kockázat
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages > 02.10.02.02. Food and drink processing
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages > 02.10.02.02. Food and drink processing > 02.10.02.02.10. Food safety
Date Deposited: 2018. Nov. 14. 21:59
Last Modified: 2018. Nov. 14. 21:59
URI: https://eta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/717

Actions (login required)

View Item View Item