Az élelmiszerbiztonság kockázat alapú megközelítése

Véha Antal; Gyimes Ernő: Az élelmiszerbiztonság kockázat alapú megközelítése. [Jegyzet, tankönyv]

[thumbnail of elelmiszeripar_kockazat_alapu_megkozelitese_teljes.pdf]
Előnézet
Szöveg
elelmiszeripar_kockazat_alapu_megkozelitese_teljes.pdf

Letöltés (704kB) | Előnézet
Oktatási anyag típusa: Jegyzet, tankönyv
Oldalszám: 96
Nyelv: magyar
Tananyag típusa: jegyzet, tankönyv
Projektek: TÁMOP-4.1.1.C-12/1/KONV-2012-0014
Megjegyzések: Bibliogr.: p. 80-96.
Kulcsszavak: élelmiszerbiztonság, kockázat
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék > 02.10.02.02. Élelmiszer és italfeldolgozás
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék > 02.10.02.02. Élelmiszer és italfeldolgozás > 02.10.02.02.10. Élelmiszerbiztonság
Feltöltés dátuma: 2018. Nov. 14. 21:59
Utolsó módosítás: 2018. Nov. 14. 21:59
URI: https://eta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/717
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet