Tanács Lajos; Pinnyei Szilárd: Mezőgazdasági termékek feldolgozása 2. : állati eredetű nyersanyagok feldolgozása. (2018) [Jegyzet, tankönyv]
Előnézet |
Szöveg
EFOP343_AP2MGK_jegyzet_tanacs_lajos_et_al_mezogazdasagi_termekek_feldolgozasa_20181214.pdf Letöltés (4MB) | Előnézet |
Angol cím
The processing of agricultural products 2. : the procession of raw material of animal origin
Oktatási anyag típusa: | Jegyzet, tankönyv |
---|---|
Angol cím: | The processing of agricultural products 2. : the procession of raw material of animal origin |
Dátum: | 2018 |
Kiadás helye: | Hódmezővásárhely |
ISBN: | 978-963-306-634-8 |
Oldalszám: | 195 |
Nyelv: | magyar |
Tananyag típusa: | jegyzet, tankönyv |
Tananyag szervezettségi szintje: | önálló tanulási objektum |
Tipikus tanulási idő: | 6 nap |
Nehézségi szint: | 5 |
Célcsoport: | Hallgató típus Szak típus BSc/BA NEM RÉSZLETEZETT |
Kapcsolódó URL-ek: | http://dtk.tankonyvtar.hu/xmlui/handle/123456789/13154 |
Projektek: | EFOP-3.4.3-16-2016-00014 |
Alprojekt: | AP2 |
Altéma száma: | AP2_MGK |
Tanszék, intézet: | Növénytudományi és Környezetvédelmi Intézet |
Kar: | Mezőgazdasági Kar |
Szemeszter: | 2018/19/2 |
Megjegyzések: | Bibliogr. : p. 189-191. |
Kulcsszavak: | mezőgazdasági termékek, élelmiszeripari technológia |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék > 02.10.02.02. Élelmiszer és italfeldolgozás |
Feltöltés dátuma: | 2019. Jan. 14. 16:38 |
Utolsó módosítás: | 2020. Okt. 26. 15:22 |
URI: | https://eta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/1338 |
Tétel nézet |