Véha Antal; Gyimes Ernő: Az élelmiszerbiztonság kockázat alapú megközelítése. [Jegyzet, tankönyv]
Előnézet |
Szöveg
elelmiszeripar_kockazat_alapu_megkozelitese_teljes.pdf Letöltés (704kB) | Előnézet |
Oktatási anyag típusa: | Jegyzet, tankönyv |
---|---|
Oldalszám: | 96 |
Nyelv: | magyar |
Tananyag típusa: | jegyzet, tankönyv |
Projektek: | TÁMOP-4.1.1.C-12/1/KONV-2012-0014 |
Megjegyzések: | Bibliogr.: p. 80-96. |
Kulcsszavak: | élelmiszerbiztonság, kockázat |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék > 02.10.02.02. Élelmiszer és italfeldolgozás 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék > 02.10.02.02. Élelmiszer és italfeldolgozás > 02.10.02.02.10. Élelmiszerbiztonság |
Feltöltés dátuma: | 2018. Nov. 14. 21:59 |
Utolsó módosítás: | 2018. Nov. 14. 21:59 |
URI: | https://eta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/717 |
Tétel nézet |