Csökkentett laktóztartalmú sajtok kísérleti gyártása

Szubin Iván: Csökkentett laktóztartalmú sajtok kísérleti gyártása. [Prezentáció]

[thumbnail of 2010-0012_78_05.pdf]
Előnézet
Prezentáció
2010-0012_78_05.pdf

Letöltés (883kB) | Előnézet
Oktatási anyag típusa: Prezentáció
Közreműködők:
Közreműködés típusa
Közreműködő
Email
NEM RÉSZLETEZETT
Bara Tamásné
NEM RÉSZLETEZETT
NEM RÉSZLETEZETT
Csanádi József
NEM RÉSZLETEZETT
Oldalszám: 7
Nyelv: magyar
Tananyag típusa: prezentáció
Projektek: TÁMOP-4.2.2/B-10/1-2010-0012
Kar: Mérnöki Kar
Kulcsszavak: élelmiszertechnológia
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék > 02.10.02.02. Élelmiszer és italfeldolgozás
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék > 02.10.02.02. Élelmiszer és italfeldolgozás > 02.10.02.02.12. Élelmiszertechnológia
Feltöltés dátuma: 2021. Jan. 25. 10:46
Utolsó módosítás: 2021. Jan. 25. 10:46
URI: https://eta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/4806
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet