Mezőgazdasági termékek feldolgozása 2. : állati eredetű nyersanyagok feldolgozása

Tanács Lajos; Pinnyei Szilárd: Mezőgazdasági termékek feldolgozása 2. : állati eredetű nyersanyagok feldolgozása. (2018) [Jegyzet, tankönyv]

[thumbnail of EFOP343_AP2MGK_jegyzet_tanacs_lajos_et_al_mezogazdasagi_termekek_feldolgozasa_20181214.pdf]
Előnézet
Szöveg
EFOP343_AP2MGK_jegyzet_tanacs_lajos_et_al_mezogazdasagi_termekek_feldolgozasa_20181214.pdf

Letöltés (4MB) | Előnézet

Angol cím

The processing of agricultural products 2. : the procession of raw material of animal origin

Oktatási anyag típusa: Jegyzet, tankönyv
Angol cím: The processing of agricultural products 2. : the procession of raw material of animal origin
Dátum: 2018
Kiadás helye: Hódmezővásárhely
ISBN: 978-963-306-634-8
Oldalszám: 195
Nyelv: magyar
Tananyag típusa: jegyzet, tankönyv
Tananyag szervezettségi szintje: önálló tanulási objektum
Tipikus tanulási idő: 6 nap
Nehézségi szint: 5
Célcsoport:
Hallgató típus
Szak típus
BSc/BA
NEM RÉSZLETEZETT
Kapcsolódó URL-ek: http://dtk.tankonyvtar.hu/xmlui/handle/123456789/13154
Projektek: EFOP-3.4.3-16-2016-00014
Alprojekt: AP2
Altéma száma: AP2_MGK
Tanszék, intézet: Növénytudományi és Környezetvédelmi Intézet
Kar: Mezőgazdasági Kar
Szemeszter: 2018/19/2
Megjegyzések: Bibliogr. : p. 189-191.
Kulcsszavak: mezőgazdasági termékek, élelmiszeripari technológia
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék > 02.10.02.02. Élelmiszer és italfeldolgozás
Feltöltés dátuma: 2019. Jan. 14. 16:38
Utolsó módosítás: 2020. Okt. 26. 15:22
URI: https://eta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/1338
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet