Mezőgazdasági termékek feldolgozása 2. : állati eredetű nyersanyagok feldolgozása

Tanács Lajos and Pinnyei Szilárd: Mezőgazdasági termékek feldolgozása 2. : állati eredetű nyersanyagok feldolgozása. (2018) [Note, textbook]

[img]
Preview
Text
EFOP343_AP2MGK_jegyzet_tanacs_lajos_et_al_mezogazdasagi_termekek_feldolgozasa_20181214.pdf

Download (4MB) | Preview

English title

The processing of agricultural products 2. : the procession of raw material of animal origin

Item Type: Note, textbook
English title: The processing of agricultural products 2. : the procession of raw material of animal origin
Date: 2018
Place of Publication: Hódmezővásárhely
ISBN: 978-963-306-634-8
Number of Pages: 195
Language: Hungarian
Pedagogic Type: note, book
Organization level: önálló tanulási objektum
Completion Time: 6 nap
Difficulty level: 5
End user role:
Training typeEducational type
BSc/BAUNSPECIFIED
Projects: EFOP-3.4.3-16-2016-00014
Subproject: AP2
Subtopic: AP2_MGK
Department: Növénytudományi és Környezetvédelmi Intézet
Faculty: Faculty of Agriculture
Term: 2018/19/2
Additional Information: Bibliogr. : p. 189-191.
Uncontrolled Keywords: mezőgazdasági termékek, élelmiszeripari technológia
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages > 02.10.02.02. Food and drink processing
Date Deposited: 2019. Jan. 14. 16:38
Last Modified: 2019. Sep. 12. 13:12
URI: https://eta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/1338

Actions (login required)

View Item View Item