Boross Nikoletta; Vidács Anita: Élelmiszermikrobiológia : gyakorlatok okleveles élelmiszermérnök és okleveles élelmiszerbiztonsági és minőségi mérnökök részére. (2018) [Jegyzet, tankönyv]
Farkas Ferenc: Általános géptan. (2018) [Prezentáció]
Gál József; Rafael Bence: Szolgáltatási logisztika : válogatott fejezetek. (2018) [Jegyzet, tankönyv]
Nagy Valéria: "Magyary Zoltán szeminárium": fenntarthatósági kihívások és válaszok az energetikában. (2018) [Prezentáció]
Nagy Valéria: Műszaki innováció : avagy innovációelmélet műszakiaknak. (2018) [Jegyzet, tankönyv]
Simon János: Számítógépes modellezés és szimuláció 1. (2018) [Jegyzet, tankönyv]
Szabó Mária: Kémia : felzárkóztató tananyag élelmiszertudomány szakterületen tanulmányokat folytató hallgatók részére. (2018) [Jegyzet, tankönyv]
Szabó P. Balázs; Zakupszki Zita Boglárka: Baking technology. (2018) [Jegyzet, tankönyv]
Sárosi József; Bálint Ádám János: Digitális technika : feladatgyűjtemény. (2018) [Jegyzet, tankönyv]