Browse by Faculty

Group by: No Grouping | Creators | Item Type
Number of items: 9.

Boross Nikoletta and Vidács Anita: Élelmiszermikrobiológia : gyakorlatok okleveles élelmiszermérnök és okleveles élelmiszerbiztonsági és minőségi mérnökök részére. (2018) [Note, textbook]

Farkas Ferenc: Általános géptan. (2018) [Presentation]

Gál József and Rafael Bence: Szolgáltatási logisztika : válogatott fejezetek. (2018) [Note, textbook]

Nagy Valéria: "Magyary Zoltán szeminárium": fenntarthatósági kihívások és válaszok az energetikában. (2018) [Presentation]

Nagy Valéria: Műszaki innováció : avagy innovációelmélet műszakiaknak. (2018) [Note, textbook]

Simon János: Számítógépes modellezés és szimuláció 1. (2018) [Note, textbook]

Szabó Mária: Kémia : felzárkóztató tananyag élelmiszertudomány szakterületen tanulmányokat folytató hallgatók részére. (2018) [Note, textbook]

Szabó P. Balázs and Zakupszki Zita Boglárka: Baking technology. (2018) [Note, textbook]

Sárosi József and Bálint Ádám János: Digitális technika : feladatgyűjtemény. (2018) [Note, textbook]

This list was generated on 2022. szeptember 26. 10:55:13 CEST.