Kémia : felzárkóztató tananyag élelmiszertudomány szakterületen tanulmányokat folytató hallgatók részére

Szabó Mária: Kémia : felzárkóztató tananyag élelmiszertudomány szakterületen tanulmányokat folytató hallgatók részére. (2018) [Note, textbook]

[thumbnail of EFOP343_KemiaFelzarkoztato_SzaboMaria.pdf]
Preview
Text
EFOP343_KemiaFelzarkoztato_SzaboMaria.pdf

Download (1MB) | Preview

English title

Chemistry : catching-up notes for students in food sciences

Item Type: Note, textbook
English title: Chemistry : catching-up notes for students in food sciences
Date: 2018
ISBN: 978 963 306 622 5
Number of Pages: 78
Language: Hungarian
Learning Material Type: note, book
Difficulty level: 2
Target group:
Training type
Educational type
BSc/BA
full-time
Related URLs: http://dtk.tankonyvtar.hu/xmlui/handle/123456789/13349
Projects: EFOP-3.4.3-16-2016-00014
Subproject: AP1
Subtopic: AP1_MK
Faculty: Faculty of Engineering
Additional Information: Bibliogr.: p. 77-78.
Subjects: 01. Natural sciences
01. Natural sciences > 01.04. Chemical sciences
Date Deposited: 2018. Dec. 10. 10:08
Last Modified: 2021. Aug. 02. 13:17
URI: https://eta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/920

Actions (login required)

View Item View Item