Boross Nikoletta and Vidács Anita: Élelmiszermikrobiológia : gyakorlatok okleveles élelmiszermérnök és okleveles élelmiszerbiztonsági és minőségi mérnökök részére. (2018) [Note, textbook]
Preview |
Text
ÉLelmiszermikrobiológia gyak jegyzet-kész.pdf Download (2MB) | Preview |
Item Type: | Note, textbook |
---|---|
Date: | 2018 |
Number of Pages: | 85 |
Language: | Hungarian |
Learning Material Type: | note, book |
Structural level: | one course |
Completion Time: | 15 hét |
Difficulty level: | 3 |
Target group: | Training type Educational type MSc/MA/OM full-time MSc/MA/OM correspondence courses |
Related URLs: | http://dtk.tankonyvtar.hu/xmlui/handle/123456789/13249 |
Projects: | EFOP-3.5.1-16-2017-00004 |
Subproject: | AP1, AP2 |
Subtopic: | AP1_MK, AP2_MK |
Department: | Élelmiszermérnöki Intézet |
Faculty: | Faculty of Engineering |
Course code: | NOBET032/1, LOBET032/1, NOEET022/1, LOEET022/1 |
Course name: | Élelmiszermikrobiológia gyak., Mikrobiológiai biztonság és minőség gyak |
Additional Information: | Bibliogr.: 85. p. |
Uncontrolled Keywords: | élelmiszermikrobiológia, higiénia vizsgálat, vizsgálat, víz, levegő |
Subjects: | 01. Natural sciences 01. Natural sciences > 01.06. Biological sciences 01. Natural sciences > 01.06. Biological sciences > 01.06.05. Mycology |
Date Deposited: | 2019. Jul. 15. 13:07 |
Last Modified: | 2020. Nov. 24. 10:25 |
URI: | https://eta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/2114 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |