Élelmiszermikrobiológia : gyakorlatok okleveles élelmiszermérnök és okleveles élelmiszerbiztonsági és minőségi mérnökök részére

Boross Nikoletta and Vidács Anita: Élelmiszermikrobiológia : gyakorlatok okleveles élelmiszermérnök és okleveles élelmiszerbiztonsági és minőségi mérnökök részére. (2018) [Note, textbook]

[thumbnail of ÉLelmiszermikrobiológia gyak jegyzet-kész.pdf]
Preview
Text
ÉLelmiszermikrobiológia gyak jegyzet-kész.pdf

Download (2MB) | Preview
Item Type: Note, textbook
Date: 2018
Number of Pages: 85
Language: Hungarian
Learning Material Type: note, book
Structural level: one course
Completion Time: 15 hét
Difficulty level: 3
Target group:
Training type
Educational type
MSc/MA/OM
full-time
MSc/MA/OM
correspondence courses
Related URLs: http://dtk.tankonyvtar.hu/xmlui/handle/123456789/13249
Projects: EFOP-3.5.1-16-2017-00004
Subproject: AP1, AP2
Subtopic: AP1_MK, AP2_MK
Department: Élelmiszermérnöki Intézet
Faculty: Faculty of Engineering
Course code: NOBET032/1, LOBET032/1, NOEET022/1, LOEET022/1
Course name: Élelmiszermikrobiológia gyak., Mikrobiológiai biztonság és minőség gyak
Additional Information: Bibliogr.: 85. p.
Uncontrolled Keywords: élelmiszermikrobiológia, higiénia vizsgálat, vizsgálat, víz, levegő
Subjects: 01. Natural sciences
01. Natural sciences > 01.06. Biological sciences
01. Natural sciences > 01.06. Biological sciences > 01.06.05. Mycology
Date Deposited: 2019. Jul. 15. 13:07
Last Modified: 2020. Nov. 24. 10:25
URI: https://eta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/2114

Actions (login required)

View Item View Item