Items where Author is "Szabó, P. Balázs"

Up a level
Export as [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Number of items: 12.

Szabó, P. Balázs and Zsarnóczay, Gabriella: Válogatott iparági szaktechnológiák. (2019) [Note, textbook]

Szabó, P. Balázs and Zakupszki, Zita Boglárka: Iparági szaktechnológia gyakorlatok mesterképzést végző hallgatók részére. (2019) [Note, textbook]

Véha, Antal and Szabó, P. Balázs and Bakos, Tibor Ernőné and Csanádi, József and Zakupszki, Zita Boglárka and Zsarnóczay, Gabriella and Gyimes, Ernő and Csercsics, Dóra and Bencsik, Dóra: Élelmiszertechnológiák. (2019) [Note, textbook]

Szabó, P. Balázs and Zakupszki, Zita Boglárka: Baking technology. (2018) [Note, textbook]

Véha, Antal and Szabó, P. Balázs: Cereal processing and cereal based foods. [Note, textbook]

Gyimes, Ernő and Szabó, P. Balázs: Food packaging. [Note, textbook]

Szabó, P. Balázs: Food processing principle. [Note, textbook]

Véha, Antal and Hovorkáné Horváth, Zsuzsanna and Szabó, P. Balázs and Panyor, Ágota: Hungarikum ételek. [Note, textbook]

Szabó, P. Balázs: Sensory evaluation in food industry. [Note, textbook]

Véha, Antal and Szabó, P. Balázs: Sütőipari, malomipari technológia gyakorlatok. [Note, textbook]

Gyimes, Ernő and Szabó, P. Balázs: Édesipari technológia gyakorlatok. [Note, textbook]

Szabó, P. Balázs: Élelmiszerek és az egészséges táplálkozás. [Note, textbook]

This list was generated on 2021. szeptember 24. 20:22:41 CEST.