Tanács Lajos; Pinnyey Szilárd; Barta Tamás: Mezőgazdasági termékfeldolgozás 3. : vadak, vadhúsok feldolgozása, vizsgálata és minősítése. (2019) [Jegyzet, tankönyv]
Előnézet |
Szöveg
tanacs_lajos_et_al_mezogazdasagi_termekfeldolgozas_3.pdf Letöltés (5MB) | Előnézet |
| Oktatási anyag típusa: | Jegyzet, tankönyv |
|---|---|
| Közreműködők: | Közreműködés típusa Közreműködő Email lektor Vágvölgyi Csaba NEM RÉSZLETEZETT lektor Majzlinger István NEM RÉSZLETEZETT |
| Dátum: | 2019 |
| Kiadó: | Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Kar |
| Kiadás helye: | Hódmezővásárhely |
| ISBN: | 978-963-306-675-1 |
| Kötet: | 3 |
| Oldalszám: | 100 |
| Nyelv: | magyar |
| Tananyag típusa: | jegyzet, tankönyv |
| Tananyag szervezettségi szintje: | önálló tanulási objektum |
| Hivatalos webcím (URL): | http://www.mgk.u-szeged.hu/ |
| Tanszék, intézet: | Növénytudományi és Környezetvédelmi Intézet |
| Kar: | Mezőgazdasági Kar |
| Megjegyzések: | Bibliogr. : p. 96-98. |
| Kulcsszavak: | mezőgazdasági termékek, élelmiszeripari technológia, vadhús, vadgazdálkodás |
| Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék > 02.10.02.02. Élelmiszer és italfeldolgozás |
| Feltöltés dátuma: | 2019. Júl. 24. 09:05 |
| Utolsó módosítás: | 2019. Júl. 24. 09:05 |
| URI: | https://eta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/2165 |
![]() |
Tétel nézet |

