Élelmiszeripari műveletek gyakorlati alkalmazásai. [Jegyzet, tankönyv]
Előnézet |
Szöveg
hodurceclilia_elelmiszeripari_muveletek_01_eloadas.pdf Letöltés (1MB) | Előnézet |
Oktatási anyag típusa: | Jegyzet, tankönyv |
---|---|
Nyelv: | magyar |
Tananyag típusa: | jegyzet, tankönyv |
Projektek: | TÁMOP-4.1.1.F-14/1/KONV-2015-0006 |
Kar: | Mezőgazdasági Kar |
Kulcsszavak: | élelmiszeripari technológia, élelmiszeripar, tartósítás |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék > 02.10.02.02. Élelmiszer és italfeldolgozás 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék > 02.10.02.02. Élelmiszer és italfeldolgozás > 02.10.02.02.10. Élelmiszerbiztonság |
Feltöltés dátuma: | 2018. Nov. 15. 10:02 |
Utolsó módosítás: | 2018. Nov. 15. 10:02 |
URI: | https://eta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/741 |
Tétel nézet |