Sensory evaluation in food industry

Szabó P. Balázs: Sensory evaluation in food industry. [Jegyzet, tankönyv]

[thumbnail of sensory_evaluation_in_food_teljes.pdf]
Előnézet
Szöveg
sensory_evaluation_in_food_teljes.pdf

Letöltés (1MB) | Előnézet

Angol cím

Sensory evaluation in food industry

Oktatási anyag típusa: Jegyzet, tankönyv
Angol cím: Sensory evaluation in food industry
Oldalszám: 32
Nyelv: angol
Tananyag típusa: jegyzet, tankönyv
Projektek: TÁMOP-4.1.1.C-12/1/KONV-2012-0014
Megjegyzések: Bibliogr.: 32. p. ; ill.
Kulcsszavak: élelmiszeripar, élelmiszervizsgálat, érzékszervi
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék > 02.10.02.02. Élelmiszer és italfeldolgozás
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék > 02.10.02.02. Élelmiszer és italfeldolgozás > 02.10.02.02.10. Élelmiszerbiztonság
Feltöltés dátuma: 2018. Nov. 15. 08:37
Utolsó módosítás: 2018. Nov. 15. 08:37
URI: https://eta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/731
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet