Hungarikum ételek

Véha Antal; Hovorkáné Horváth Zsuzsanna; Szabó P. Balázs; Panyor Ágota: Hungarikum ételek. [Jegyzet, tankönyv]

[thumbnail of hungarikum_etelek_teljes.pdf]
Előnézet
Szöveg
hungarikum_etelek_teljes.pdf

Letöltés (3MB) | Előnézet
Oktatási anyag típusa: Jegyzet, tankönyv
Oldalszám: 135
Nyelv: magyar
Tananyag típusa: jegyzet, tankönyv
Projektek: TÁMOP-4.1.1.C-12/1/KONV-2012-0014
Megjegyzések: Bibliogr.: 134. p. ; ill.
Kulcsszavak: szakácsművészet, népi ételek, magyar, népi táplálkozás
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék > 02.10.02.02. Élelmiszer és italfeldolgozás
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék > 02.10.02.02. Élelmiszer és italfeldolgozás > 02.10.02.02.10. Élelmiszerbiztonság
Feltöltés dátuma: 2018. Nov. 14. 22:52
Utolsó módosítás: 2018. Nov. 14. 22:52
URI: https://eta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/725
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet