Food microbiology

Krisch Judit: Food microbiology. [Jegyzet, tankönyv]

[thumbnail of food_microbiology_ppt.pdf]
Előnézet
Szöveg
food_microbiology_ppt.pdf

Letöltés (2MB) | Előnézet

Angol cím

Food microbiology

Oktatási anyag típusa: Jegyzet, tankönyv
Angol cím: Food microbiology
Oldalszám: 82
Nyelv: angol
Tananyag típusa: jegyzet, tankönyv
Projektek: TÁMOP-4.1.1.C-12/1/KONV-2012-0014
Kulcsszavak: élelmiszeripar, mikrobiológia, élelmiszervizsgálat
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék > 02.10.02.02. Élelmiszer és italfeldolgozás
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék > 02.10.02.02. Élelmiszer és italfeldolgozás > 02.10.02.02.10. Élelmiszerbiztonság
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.08. Ipari biotechnológia
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.08. Ipari biotechnológia > 02.08.01. Ipari biotechnológia
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.08. Ipari biotechnológia > 02.08.01. Ipari biotechnológia > 02.08.01.02. Biotechnológia (nem orvosi), bioreaktorok, alkalmazott mikrobiológia
Feltöltés dátuma: 2018. Nov. 14. 22:28
Utolsó módosítás: 2018. Nov. 14. 22:28
URI: https://eta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/721
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet