Mezőgazdasági termékfeldolgozás 3. : vadak, vadhúsok feldolgozása, vizsgálata és minősítése

Tanács Lajos; Pinnyey Szilárd; Barta Tamás: Mezőgazdasági termékfeldolgozás 3. : vadak, vadhúsok feldolgozása, vizsgálata és minősítése. (2019) [Jegyzet, tankönyv]

[thumbnail of tanacs_lajos_et_al_mezogazdasagi_termekfeldolgozas_3.pdf]
Előnézet
Szöveg
tanacs_lajos_et_al_mezogazdasagi_termekfeldolgozas_3.pdf

Letöltés (5MB) | Előnézet
Oktatási anyag típusa: Jegyzet, tankönyv
Közreműködők:
Közreműködés típusa
Közreműködő
Email
lektor
Vágvölgyi Csaba
NEM RÉSZLETEZETT
lektor
Majzlinger István
NEM RÉSZLETEZETT
Dátum: 2019
Kiadó: Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Kar
Kiadás helye: Hódmezővásárhely
ISBN: 978-963-306-675-1
Kötet: 3
Oldalszám: 100
Nyelv: magyar
Tananyag típusa: jegyzet, tankönyv
Tananyag szervezettségi szintje: önálló tanulási objektum
Hivatalos webcím (URL): http://www.mgk.u-szeged.hu/
Tanszék, intézet: Növénytudományi és Környezetvédelmi Intézet
Kar: Mezőgazdasági Kar
Megjegyzések: Bibliogr. : p. 96-98.
Kulcsszavak: mezőgazdasági termékek, élelmiszeripari technológia, vadhús, vadgazdálkodás
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék > 02.10.02.02. Élelmiszer és italfeldolgozás
Feltöltés dátuma: 2019. Júl. 24. 09:05
Utolsó módosítás: 2019. Júl. 24. 09:05
URI: https://eta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/2165
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet