Tételek ahol a kar "Mérnöki Kar" és a mû dátuma 2018

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Csoportosítás: Csoportosítás nélkül | Szerző | Oktatási anyag típusa
Találatok száma: 9.

Boross Nikoletta; Vidács Anita: Élelmiszermikrobiológia : gyakorlatok okleveles élelmiszermérnök és okleveles élelmiszerbiztonsági és minőségi mérnökök részére. (2018) [Jegyzet, tankönyv]

Farkas Ferenc: Általános géptan. (2018) [Prezentáció]

Gál József; Rafael Bence: Szolgáltatási logisztika : válogatott fejezetek. (2018) [Jegyzet, tankönyv]

Nagy Valéria: "Magyary Zoltán szeminárium": fenntarthatósági kihívások és válaszok az energetikában. (2018) [Prezentáció]

Nagy Valéria: Műszaki innováció : avagy innovációelmélet műszakiaknak. (2018) [Jegyzet, tankönyv]

Simon János: Számítógépes modellezés és szimuláció 1. (2018) [Jegyzet, tankönyv]

Szabó Mária: Kémia : felzárkóztató tananyag élelmiszertudomány szakterületen tanulmányokat folytató hallgatók részére. (2018) [Jegyzet, tankönyv]

Szabó P. Balázs; Zakupszki Zita Boglárka: Baking technology. (2018) [Jegyzet, tankönyv]

Sárosi József; Bálint Ádám János: Digitális technika : feladatgyűjtemény. (2018) [Jegyzet, tankönyv]

A lista elkészítésének dátuma 2024. március 29. 11:11:35 CET.