Browse by kar

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: No Grouping | Creators | Item Type
Number of items: 9.

Boross, Nikoletta and Vidács, Anita: Élelmiszermikrobiológia : gyakorlatok okleveles élelmiszermérnök és okleveles élelmiszerbiztonsági és minőségi mérnökök részére. (2018) [Note, textbook]

Farkas, Ferenc: Általános géptan. (2018) [Presentation]

Gál, József and Rafael, Bence: Szolgáltatási logisztika : válogatott fejezetek. (2018) [Note, textbook]

Nagy, Valéria: "Magyary Zoltán szeminárium": fenntarthatósági kihívások és válaszok az energetikában. (2018) [Presentation]

Nagy, Valéria: Műszaki innováció : avagy innovációelmélet műszakiaknak. (2018) [Note, textbook]

Simon, János: Számítógépes modellezés és szimuláció 1. (2018) [Note, textbook]

Szabó, Mária: Kémia : felzárkóztató tananyag élelmiszertudomány szakterületen tanulmányokat folytató hallgatók részére. (2018) [Note, textbook]

Szabó, P. Balázs and Zakupszki, Zita Boglárka: Baking technology. (2018) [Note, textbook]

Sárosi, József and Bálint, Ádám János: Digitális technika : feladatgyűjtemény. (2018) [Note, textbook]

This list was generated on 2021. január 16. 23:05:35 CET.