Véha Antal; Szabó P. Balázs; Bakos Tibor Ernőné; Csanádi József; Zakupszki Zita Boglárka; Zsarnóczay Gabriella; Gyimes Ernő; Csercsics Dóra; Bencsik Dóra: Élelmiszertechnológiák. (2019) [Jegyzet, tankönyv]
Előnézet |
Szöveg
Élelmiszertechnológiák jegyzet.pdf Letöltés (7MB) | Előnézet |
Angol cím
Food technologies
| Oktatási anyag típusa: | Jegyzet, tankönyv |
|---|---|
| Angol cím: | Food technologies |
| Dátum: | 2019 |
| Oldalszám: | 129 |
| Nyelv: | magyar |
| Tananyag típusa: | jegyzet, tankönyv |
| Kapcsolódó URL-ek: | http://dtk.tankonyvtar.hu/xmlui/handle/123456789/13257 |
| Projektek: | EFOP-3.5.1-16-2017-00004 |
| Alprojekt: | AP1, AP2 |
| Altéma száma: | AP1_MK, AP2_MK |
| Kar: | Mérnöki Kar |
| Megjegyzések: | Bibliogr. a fejezetek végén ; ill. |
| Kulcsszavak: | élelmiszeripari technológia |
| Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
| Feltöltés dátuma: | 2019. Aug. 22. 13:22 |
| Utolsó módosítás: | 2020. Nov. 24. 10:33 |
| URI: | https://eta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/2192 |
![]() |
Tétel nézet |

