Élelmiszertechnológiák

Véha Antal; Szabó P. Balázs; Bakos Tibor Ernőné; Csanádi József; Zakupszki Zita Boglárka; Zsarnóczay Gabriella; Gyimes Ernő; Csercsics Dóra; Bencsik Dóra: Élelmiszertechnológiák. (2019) [Jegyzet, tankönyv]

[thumbnail of Élelmiszertechnológiák jegyzet.pdf]
Előnézet
Szöveg
Élelmiszertechnológiák jegyzet.pdf

Letöltés (7MB) | Előnézet

Angol cím

Food technologies

Oktatási anyag típusa: Jegyzet, tankönyv
Angol cím: Food technologies
Dátum: 2019
Oldalszám: 129
Nyelv: magyar
Tananyag típusa: jegyzet, tankönyv
Kapcsolódó URL-ek: http://dtk.tankonyvtar.hu/xmlui/handle/123456789/13257
Projektek: EFOP-3.5.1-16-2017-00004
Alprojekt: AP1, AP2
Altéma száma: AP1_MK, AP2_MK
Kar: Mérnöki Kar
Megjegyzések: Bibliogr. a fejezetek végén ; ill.
Kulcsszavak: élelmiszeripari technológia
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2019. Aug. 22. 13:22
Utolsó módosítás: 2020. Nov. 24. 10:33
URI: https://eta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/2192
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet