Szerző: " Véha Antal"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Találatok száma: 5.

Véha Antal; Szabó P. Balázs; Bakos Tibor Ernőné; Csanádi József; Zakupszki Zita Boglárka; Zsarnóczay Gabriella; Gyimes Ernő; Csercsics Dóra; Bencsik Dóra: Élelmiszertechnológiák. (2019) [Jegyzet, tankönyv]

Véha Antal; Gyimes Ernő: Az élelmiszerbiztonság kockázat alapú megközelítése. [Jegyzet, tankönyv]

Véha Antal; Szabó P. Balázs: Cereal processing and cereal based foods. [Jegyzet, tankönyv]

Véha Antal; Hovorkáné Horváth Zsuzsanna; Szabó P. Balázs; Panyor Ágota: Hungarikum ételek. [Jegyzet, tankönyv]

Véha Antal; Szabó P. Balázs: Sütőipari, malomipari technológia gyakorlatok. [Jegyzet, tankönyv]

A lista elkészítésének dátuma 2024. április 19. 23:59:04 CEST.