Válogatott iparági szaktechnológiák

Szabó P. Balázs; Zsarnóczay Gabriella: Válogatott iparági szaktechnológiák. (2019) [Jegyzet, tankönyv]

[thumbnail of EFOP351_AP1AP2MK_tananyag_Szabo_P_Balazs_et_al_Valogatott_iparagi_szaktechnologiak_20190620.pdf]
Előnézet
Szöveg
EFOP351_AP1AP2MK_tananyag_Szabo_P_Balazs_et_al_Valogatott_iparagi_szaktechnologiak_20190620.pdf

Letöltés (6MB) | Előnézet
Oktatási anyag típusa: Jegyzet, tankönyv
Dátum: 2019. Június 20.
Oldalszám: 131
Nyelv: magyar
Tananyag típusa: jegyzet, tankönyv
Kapcsolódó URL-ek: http://dtk.tankonyvtar.hu/xmlui/handle/123456789/13253
Projektek: EFOP-3.5.1-16-2017-00004
Alprojekt: AP1, AP2
Altéma száma: AP1_MK, AP2_MK
Tanszék, intézet: Élelmiszermérnöki Intézet
Kar: Mérnöki Kar
Megjegyzések: Bibliogr.: 131. p.
Kulcsszavak: élelmiszertechnológia
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék > 02.10.02.01. Élelmiszertudomány
Feltöltés dátuma: 2019. Júl. 15. 13:19
Utolsó módosítás: 2020. Nov. 24. 10:28
URI: https://eta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/2146
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet