Szabó P. Balázs; Zakupszki Zita Boglárka: Baking technology. (2018) [Jegyzet, tankönyv]
Előnézet |
Szöveg
EFOP343_AP2MK_tankonyv_Szabo_P_Balazs_et_al_Baking_technology_20181031.pdf Letöltés (2MB) | Előnézet |
Angol cím
Baking technology
Oktatási anyag típusa: | Jegyzet, tankönyv |
---|---|
Angol cím: | Baking technology |
Dátum: | 2018 |
Kiadó: | Szegedi Tudományegyetem |
Kiadás helye: | Szeged |
ISBN: | 9789633066270 |
Oldalszám: | 70 |
Nyelv: | angol |
Tananyag típusa: | jegyzet, tankönyv |
Kapcsolódó URL-ek: | http://dtk.tankonyvtar.hu/xmlui/handle/123456789/13152 |
Projektek: | EFOP-3.4.3-16-2016-00014 |
Alprojekt: | AP2 |
Altéma száma: | AP2_MK |
Tanszék, intézet: | Élelmiszermérnöki Intézet |
Kar: | Mérnöki Kar |
Megjegyzések: | Bibliogr.: p. 69-70. |
Kulcsszavak: | élelmiszeripari technológia |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék > 02.10.02.01. Élelmiszertudomány |
Feltöltés dátuma: | 2019. Jan. 14. 16:30 |
Utolsó módosítás: | 2020. Okt. 26. 15:21 |
URI: | https://eta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/951 |
Tétel nézet |