Baking technology

Szabó P. Balázs; Zakupszki Zita Boglárka: Baking technology. (2018) [Jegyzet, tankönyv]

[thumbnail of EFOP343_AP2MK_tankonyv_Szabo_P_Balazs_et_al_Baking_technology_20181031.pdf]
Előnézet
Szöveg
EFOP343_AP2MK_tankonyv_Szabo_P_Balazs_et_al_Baking_technology_20181031.pdf

Letöltés (2MB) | Előnézet

Angol cím

Baking technology

Oktatási anyag típusa: Jegyzet, tankönyv
Angol cím: Baking technology
Dátum: 2018
Kiadó: Szegedi Tudományegyetem
Kiadás helye: Szeged
ISBN: 9789633066270
Oldalszám: 70
Nyelv: angol
Tananyag típusa: jegyzet, tankönyv
Kapcsolódó URL-ek: http://dtk.tankonyvtar.hu/xmlui/handle/123456789/13152
Projektek: EFOP-3.4.3-16-2016-00014
Alprojekt: AP2
Altéma száma: AP2_MK
Tanszék, intézet: Élelmiszermérnöki Intézet
Kar: Mérnöki Kar
Megjegyzések: Bibliogr.: p. 69-70.
Kulcsszavak: élelmiszeripari technológia
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék > 02.10.02.01. Élelmiszertudomány
Feltöltés dátuma: 2019. Jan. 14. 16:30
Utolsó módosítás: 2020. Okt. 26. 15:21
URI: https://eta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/951
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet