Szabó P. Balázs; Zakupszki Zita Boglárka: Baking technology. (2018) [Jegyzet, tankönyv]
| Előnézet | Szöveg EFOP343_AP2MK_tankonyv_Szabo_P_Balazs_et_al_Baking_technology_20181031.pdf Letöltés (2MB) | Előnézet | 
Angol cím
Baking technology
| Oktatási anyag típusa: | Jegyzet, tankönyv | 
|---|---|
| Angol cím: | Baking technology | 
| Dátum: | 2018 | 
| Kiadó: | Szegedi Tudományegyetem | 
| Kiadás helye: | Szeged | 
| ISBN: | 9789633066270 | 
| Oldalszám: | 70 | 
| Nyelv: | angol | 
| Tananyag típusa: | jegyzet, tankönyv | 
| Kapcsolódó URL-ek: | http://dtk.tankonyvtar.hu/xmlui/handle/123456789/13152 | 
| Projektek: | EFOP-3.4.3-16-2016-00014 | 
| Alprojekt: | AP2 | 
| Altéma száma: | AP2_MK | 
| Tanszék, intézet: | Élelmiszermérnöki Intézet | 
| Kar: | Mérnöki Kar | 
| Megjegyzések: | Bibliogr.: p. 69-70. | 
| Kulcsszavak: | élelmiszeripari technológia | 
| Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék > 02.10.02.01. Élelmiszertudomány | 
| Feltöltés dátuma: | 2019. Jan. 14. 16:30 | 
| Utolsó módosítás: | 2020. Okt. 26. 15:21 | 
| URI: | https://eta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/951 | 
|  | Tétel nézet | 

 
      