Rajkó Róbert; László Zsuzsanna; Hodúr Cecília; Szabó Gábor: Élelmiszeripari műveletek. [Online oktatási csomag (e-learning lecke/téma)]
Archív
2011-0013_rajko_elelmiszeripari_muveletek.zip Letöltés (2MB) |
Oktatási anyag típusa: | Online oktatási csomag (e-learning lecke/téma) |
---|---|
Nyelv: | magyar |
Tananyag típusa: | online oktatási csomag |
Projektek: | TÁMOP-4.1.2.A/1-11/1-2011-0013 |
Kar: | Juhász Gyula Pedagógusképző Kar |
Kulcsszavak: | élelmiszeripari technológia, mechanika |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék > 02.10.02.02. Élelmiszer és italfeldolgozás |
Feltöltés dátuma: | 2018. Dec. 01. 08:02 |
Utolsó módosítás: | 2018. Dec. 01. 08:02 |
URI: | https://eta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/878 |
Tétel nézet |