Élelmiszeripari műveletek

Rajkó Róbert; László Zsuzsanna; Hodúr Cecília; Szabó Gábor: Élelmiszeripari műveletek. [Online oktatási csomag (e-learning lecke/téma)]

[thumbnail of 2011-0013_rajko_elelmiszeripari_muveletek.zip] Archív
2011-0013_rajko_elelmiszeripari_muveletek.zip

Letöltés (2MB)
Oktatási anyag típusa: Online oktatási csomag (e-learning lecke/téma)
Nyelv: magyar
Tananyag típusa: online oktatási csomag
Projektek: TÁMOP-4.1.2.A/1-11/1-2011-0013
Kar: Juhász Gyula Pedagógusképző Kar
Kulcsszavak: élelmiszeripari technológia, mechanika
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék > 02.10.02.02. Élelmiszer és italfeldolgozás
Feltöltés dátuma: 2018. Dec. 01. 08:02
Utolsó módosítás: 2018. Dec. 01. 08:02
URI: https://eta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/878
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet