Barna Emília: Enzimek hatásmechanizmusának vizsgálata nem hagyományos tészta rendszerekben. [Prezentáció]
Előnézet |
Prezentáció
2010-0012_159_01.pdf Letöltés (2MB) | Előnézet |
| Oktatási anyag típusa: | Prezentáció |
|---|---|
| Oldalszám: | 33 |
| Nyelv: | magyar |
| Tananyag típusa: | prezentáció |
| Projektek: | TÁMOP-4.2.2/B-10/1-2010-0012 |
| Kar: | Mérnöki Kar |
| Kulcsszavak: | élelmiszertechnológia |
| Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék > 02.10.02.01. Élelmiszertudomány |
| Feltöltés dátuma: | 2021. Jan. 12. 14:36 |
| Utolsó módosítás: | 2021. Jan. 12. 14:36 |
| URI: | https://eta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/4702 |
![]() |
Tétel nézet |

