GMOk, GM növényi eredetű összetevők az élelmiszerekben

Csiszár Jolán: GMOk, GM növényi eredetű összetevők az élelmiszerekben. (2020) [Presentation]

[thumbnail of Genetikailag módosított organizmusok 2020 6. előadás] Slideshow (Genetikailag módosított organizmusok 2020 6. előadás)
GMO 6. ea 20200326 Élelmiszerbiztonság honlapra.pdf
Restricted to: SZTE eduID users only [Videós segédlet]

Download (35MB)

English title

GMOs, ingredients originated from GM plants in food

Item Type: Presentation
English title: GMOs, ingredients originated from GM plants in food
Date: 2020
Number of Pages: 82
Language: Hungarian
Learning Material Type: presentation
Structural level: one lesson
Completion Time: 1 nap
Target group:
Training type
Educational type
BSc/BA
full-time
Task Purpose: Alapvető ismeretek a GMOk előfordulásáról mindennapjainkban
Copyright Holders: Csiszár Jolán
Department: Növénybiológiai Tanszék, Biológia Intézet
Faculty: Faculty of Science and Informatics
Term: 2019/20/2
Course code: BBNx1E-00003
Course name: genetikailag módosított organizmusok
Subjects: 01. Natural sciences
01. Natural sciences > 01.06. Biological sciences
01. Natural sciences > 01.06. Biological sciences > 01.06.18. Other biological topics
01. Natural sciences > 01.06. Biological sciences > 01.06.18. Other biological topics > 01.06.18.04. Applied biology
Date Deposited: 2020. Mar. 26. 10:37
Last Modified: 2020. Mar. 26. 10:37
URI: https://eta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/2753

Actions (login required)

View Item View Item