Csiszár Jolán: GMOk, GM növényi eredetű összetevők az élelmiszerekben. (2020) [Presentation]
![]() |
Slideshow (Genetikailag módosított organizmusok 2020 6. előadás)
GMO 6. ea 20200326 Élelmiszerbiztonság honlapra.pdf Restricted to: SZTE eduID users only [Videós segédlet] Download (35MB) |
English title
GMOs, ingredients originated from GM plants in food
Item Type: | Presentation |
---|---|
English title: | GMOs, ingredients originated from GM plants in food |
Date: | 2020 |
Number of Pages: | 82 |
Language: | Hungarian |
Learning Material Type: | presentation |
Structural level: | one lesson |
Completion Time: | 1 nap |
Target group: | Training type Educational type BSc/BA full-time |
Task Purpose: | Alapvető ismeretek a GMOk előfordulásáról mindennapjainkban |
Copyright Holders: | Csiszár Jolán |
Department: | Növénybiológiai Tanszék, Biológia Intézet |
Faculty: | Faculty of Science and Informatics |
Term: | 2019/20/2 |
Course code: | BBNx1E-00003 |
Course name: | genetikailag módosított organizmusok |
Subjects: | 01. Natural sciences 01. Natural sciences > 01.06. Biological sciences 01. Natural sciences > 01.06. Biological sciences > 01.06.18. Other biological topics 01. Natural sciences > 01.06. Biological sciences > 01.06.18. Other biological topics > 01.06.18.04. Applied biology |
Date Deposited: | 2020. Mar. 26. 10:37 |
Last Modified: | 2020. Mar. 26. 10:37 |
URI: | https://eta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/2753 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |