Csiszár Jolán: GMOk, GM növényi eredetű összetevők az élelmiszerekben. (2020) [Prezentáció]
Prezentáció (Genetikailag módosított organizmusok 2020 6. előadás)
GMO 6. ea 20200326 Élelmiszerbiztonság honlapra.pdf Hozzáférés korlátozott: Csak SZTE eduID-val rendelkezők [Videós segédlet] Letöltés (35MB) |
Angol cím
GMOs, ingredients originated from GM plants in food
Oktatási anyag típusa: | Prezentáció |
---|---|
Angol cím: | GMOs, ingredients originated from GM plants in food |
Dátum: | 2020 |
Oldalszám: | 82 |
Nyelv: | magyar |
Tananyag típusa: | prezentáció |
Tananyag szervezettségi szintje: | önálló téma, tanóra |
Tipikus tanulási idő: | 1 nap |
Célcsoport: | Hallgató típus Szak típus BSc/BA nappali |
Feladatcél: | Alapvető ismeretek a GMOk előfordulásáról mindennapjainkban |
Szerzői jog birtokosa: | Csiszár Jolán |
Tanszék, intézet: | Növénybiológiai Tanszék, Biológia Intézet |
Kar: | Természettudományi és Informatikai Kar |
Szemeszter: | 2019/20/2 |
Kurzuskód: | BBNx1E-00003 |
Kurzusnév: | genetikailag módosított organizmusok |
Szakterület: | 01. Természettudományok 01. Természettudományok > 01.06. Biológiai tudományok 01. Természettudományok > 01.06. Biológiai tudományok > 01.06.18. Egyéb biológiai témák 01. Természettudományok > 01.06. Biológiai tudományok > 01.06.18. Egyéb biológiai témák > 01.06.18.04. Alkalmazott biológia |
Feltöltés dátuma: | 2020. Már. 26. 10:37 |
Utolsó módosítás: | 2020. Már. 26. 10:37 |
URI: | https://eta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/2753 |
Tétel nézet |