Csiszár Jolán: GMOk, GM növényi eredetű összetevők az élelmiszerekben. (2020) [Prezentáció]
|
Prezentáció (Genetikailag módosított organizmusok 2020 6. előadás)
GMO 6. ea 20200326 Élelmiszerbiztonság honlapra.pdf Hozzáférés korlátozott: Csak SZTE eduID-val rendelkezők [Videós segédlet] Letöltés (35MB) |
Angol cím
GMOs, ingredients originated from GM plants in food
| Oktatási anyag típusa: | Prezentáció |
|---|---|
| Angol cím: | GMOs, ingredients originated from GM plants in food |
| Dátum: | 2020 |
| Oldalszám: | 82 |
| Nyelv: | magyar |
| Tananyag típusa: | prezentáció |
| Tananyag szervezettségi szintje: | önálló téma, tanóra |
| Tipikus tanulási idő: | 1 nap |
| Célcsoport: | Hallgató típus Szak típus BSc/BA nappali |
| Feladatcél: | Alapvető ismeretek a GMOk előfordulásáról mindennapjainkban |
| Szerzői jog birtokosa: | Csiszár Jolán |
| Tanszék, intézet: | Növénybiológiai Tanszék, Biológia Intézet |
| Kar: | Természettudományi és Informatikai Kar |
| Szemeszter: | 2019/20/2 |
| Kurzuskód: | BBNx1E-00003 |
| Kurzusnév: | genetikailag módosított organizmusok |
| Szakterület: | 01. Természettudományok 01. Természettudományok > 01.06. Biológiai tudományok 01. Természettudományok > 01.06. Biológiai tudományok > 01.06.18. Egyéb biológiai témák 01. Természettudományok > 01.06. Biológiai tudományok > 01.06.18. Egyéb biológiai témák > 01.06.18.04. Alkalmazott biológia |
| Feltöltés dátuma: | 2020. Már. 26. 10:37 |
| Utolsó módosítás: | 2020. Már. 26. 10:37 |
| URI: | https://eta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/2753 |
![]() |
Tétel nézet |

