Tananyagok témák szerint "01.06.05. Mikológia"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Csoportosítás: Szerző | Oktatási anyag típusa
Válasszon: B | H | V
Találatok száma ezen a szinten: 3.

B

Boross Nikoletta; Vidács Anita: Élelmiszermikrobiológia : gyakorlatok okleveles élelmiszermérnök és okleveles élelmiszerbiztonsági és minőségi mérnökök részére. (2018) [Jegyzet, tankönyv]

H

Hamari Zsuzsanna; Pfeiffer Ilona; Takó Miklós; Vágvölgyi Csaba: Advanced microbiology practicals for MSc students. (2019) [Jegyzet, tankönyv]

V

Varga János; Szigeti Gyöngyi; Baranyi Nikolett; Szekeres András; Kocsubé Sándor: Mikotoxinok, mikotoxinogén gombák, micetizmusok. (2014) [Jegyzet, tankönyv]

A lista elkészítésének dátuma 2024. április 19. 23:46:59 CEST.