Közepes és magas kakaóanyag tartalmú csokoládétermékek antioxidáns tartalmának vizsgálata

Nagy Sándor: Közepes és magas kakaóanyag tartalmú csokoládétermékek antioxidáns tartalmának vizsgálata. [Presentation]

[thumbnail of 2010-0012_77_08.pdf]
Preview
Slideshow
2010-0012_77_08.pdf

Download (936kB) | Preview
Item Type: Presentation
Contributors:
Contribution
Name
Email
UNSPECIFIED
Gyimes Ernő
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Gábor Miklósné
UNSPECIFIED
Number of Pages: 17
Language: Hungarian
Learning Material Type: presentation
Projects: TÁMOP-4.2.2/B-10/1-2010-0012
Uncontrolled Keywords: élelmiszerkémia, csokoládé
Subjects: 01. Natural sciences
01. Natural sciences > 01.04. Chemical sciences
01. Natural sciences > 01.04. Chemical sciences > 01.04.06. Applied and industrial chemistry
01. Natural sciences > 01.04. Chemical sciences > 01.04.06. Applied and industrial chemistry > 01.04.06.23. Food chemistry
Date Deposited: 2021. Jan. 08. 15:23
Last Modified: 2021. Jan. 08. 15:23
URI: https://eta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/4613

Actions (login required)

View Item View Item